Experiență în Psihoterapie

Vă ofer servicii de psihoterapie individuală, de grup și de cuplu. Aceste sesiuni le-am proiectat pentru a aborda și rezolva diverse probleme emoționale și comportamentale, facilitând o adaptare mai bună la situații dificile de viață.

Abordare Personalizată

Deviza "Caută! Cunoaște! Aplică!", subliniază importanța autocunoașterii și dezvoltării personale. Prin sesiuni individuale,in cabinet psiholog, vă ajut să vă concentrați pe schimbarea internă pentru a îmbunătăți circumstanțele externe.

Programe orientate spre succes

Programele specializate pentru a îmbunătăți propria persoană, dar și cea profesională. Axate pe îmbunătățirea abilităților de gestionare a stresului, dezvoltarea relațiilor și promovarea unei mentalități orientate către creștere.

Cabinet psiholog

Programe de specialitate

Programe specializate, dezvoltate și perfecționate pe parcursul a peste 13 ani de experiență practică in cabinet psiholog. Această vastă experiență a permis finisarea tehnicilor și metodologiilor pentru a răspunde eficient nevoilor diverse ale pacienților. Pe parcursul acestor ani, am acumulat cunoștințe valoroase și am adaptat strategii pentru a oferi soluții personalizate de impact, reflectând un angajament profund pentru creșterea și dezvoltarea fiecărui individ.

Sunteți Interesat de Programele Mele?

Aleget un program și înscrie-te la o ședință!

”Premiile mele constau în faptul că unii oameni încă au familie datorită muncii mele, că unii copii sunt în siguranță deși erau aproape de a nu mai exista deloc, că unii și-au stăpânit patimile, iar alții și-au găsit locul în viață și au dat un sens existenței lor.”

Întrebări și Răspunsuri rapide

Căutați răspunsuri? Contactați-mă sau consultați această secțiune.

Am creat această secțiune pentru a răspunde întrebărilor frecvente care apar în timpul discuțiilor preliminare ședințelor de terapie in cabinet psiholog.

Pentru mai multe răspunsuri mă puteți contacta la numărul de telefon: +40 755 291 122.

 • Ce tipuri de terapie oferă Irina Anda Bodnariu?

  Ofer terapie individuală, de grup și de cuplu, personalizând fiecare sesiune pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui pacient. Problemele personale sunt abordate atât într-un cadru individual, cât și de grup, iar în cazul terapiei de cuplu, se acordă atenție specială dinamicilor parteneriale. Terapia este adaptată pentru a oferi cel mai eficient suport posibil. Abordarea flexibilă și orientată spre pacient creează un mediu terapeutic optim, propice pentru creșterea și vindecarea individuală.

 • Care este abordarea folosită în terapie?

  Abordarea terapeutică se axează pe îmbunătățirea autocunoașterii și dezvoltării personale, având ca scop creșterea conștientizării de sine și a înțelegerii propriilor emoții și comportamente. Prin acest proces, pacienții mei sunt îndrumați să gestioneze eficient provocările emoționale și comportamentale, învățând să identifice și să modifice modelele de gândire și acțiune care nu le servesc bine. Aceasta conduce la o mai mare stăpânire de sine și la dezvoltarea unor strategii adaptative pentru o viață echilibrată și împlinită.

 • Sunt disponibile și sesiuni online?

  Da, sunt disponibile sesiuni de terapie online, facilitând accesul persoanelor atât din țară, cât și din străinătate. Această opțiune de terapie la distanță asigură flexibilitate și comoditate, îndepărtând barierele geografice. În plus, sesiunile pot fi susținute în italiană și engleză, oferind astfel un serviciu accesibil și adaptabil pentru pacienți cu diverse preferințe lingvistice. Aceasta extinde semnificativ posibilitatea de acces la serviciile terapeutice pentru o gamă mai largă de persoane.

 • Cum pot beneficia de serviciile dumneavoastră?

  Puteți accesa site-ul www.irinabodnariu.ro pentru mai multe informații iar pentru programarea unei ședințe completați formularul de programare.