Mind Your BUSINESS!

Mind your business, sau, așa cum ar spune americanii, "Mind your own Business," dacă ar dori să sugereze delicat să-ți vezi de treaba ta. Traducerea literală este, într-adevăr, o sugestie inteligentă: să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut. Dar ce înseamnă asta mai exact?

psiholog

Înseamnă că, atunci când trebuie să muncim, să muncim cu devotament și eficiență, și atunci când avem nevoie să luăm o pauză, să facem acest lucru fără remușcări. Ce ne împiedică să ne vedem de treabă cu adevărat, să muncim eficient și concentrat, să fim productivi, nu doar ocupați?Distragerile de tot felul, notificările, lipsa disciplinei și a responsabilității, lipsa unui scop și a motivației, superficialitatea, neasumarea și rezistența scăzută la frustrare. Toate acestea vă sună cunoscute?
Toate acestea sunt caracteristici ale unei persoane cu un MINDSET încremenit, rigid. Acest tip de individ acționează în baza unui set de convingeri, numit mindset, în toate aspectele vieții sale. Totuși, în acest context, vom explora impactul pe care îl are asupra muncii pe care o desfășoară.

Pe de altă parte, avem persoanele cu un Mindset orientat spre creștere:

Oameni care nu se tem de provocări sau de efort în îndeplinirea unei sarcini.

Găsesc un echilibru între viața personală și cea profesională.

Sunt asumați, disciplinați și căută să evolueze permanent.

Au valori solide și încredere în sine.

Persistă în ciuda greșelilor.

Acceptă critica constructivă și nu se simt judecați.

Au relații bune cu colegii de muncă si inteleg conceptul de „mind your business”.

Nu sunt implicați în conflicte la locul de muncă.

Își asumă vina când lucrurile nu ies cum și-au dorit, unde au avut și ei o contribuție.

Cine nu ar dori să lucreze cu astfel de oameni?

Mai mult decât aspectele specifice fiecărei organizații, acest program își propune să acționeze la nivelul fiecărui individ care face parte dintr-un colectiv de lucru, pentru a iniția schimbarea de la mindset-ul rigid la cel orientat spre creștere. Cu siguranță, afacerea va beneficia din plin.

Merită investiția? Tu decizi dacă îți dorești să îți atingi obiectivele și în ce termene.

Cu siguranță, nu sunt un antreprenor expert, dar știu că cifrele și obiectivele sunt realizate de oameni, iar oamenii au atât de multe aspecte care interferează cu munca pe care o desfășoară, încât este riscant și periculos să le neglijezi.

"Îngrijorarea nu iți face ziua de mâine mai bună, ci o golește de putere pe cea de azi"

Primul pas în realizarea acestui lucru constă în cunoașterea propriului tipar de gândire, urmată de învățarea modalităților prin care mindset-ul poate fi schimbat.
Nu este simplu, dar cât de greu este să lucrezi cu oameni care nu sunt dispuși să se îmbunătățească? Nicio afacere nu poate depăși succesul pe care cei care o susțin îl ating.
Este acesta un curs motivațional? NU! Am conceput cursul astfel încât parcurgerea lui să nu fie doar un impuls care se evaporează la câteva zile după încheierea lui, ci să fie mai degrabă o ușă deschisă către modul corect de a face lucrurile.

''Dacă dorești să oferi angajaților tăi oportunitatea de a ajunge la un alt nivel și de a aduce o contribuție valoroasă în afacerea ta, lasă-mi un mesaj, și voi fi bucuroasă să te ajut.''

Nu știu nimic despre afacerea ta, dar știu când și cum oamenii pot să lucreze cel mai bine, indiferent de ceea ce fac. Expertiza mea în domeniul psihoterapiei, al psihologiei sportive, al psihologiei muncii și organizaționale, precum și pasiunea și dorința mea de a explora neuroștiința comportamentului și mindset-ului mă ajută să identific ce aduce valoare într-o afacere și cum poate fi corectat la nivel individual.
Cu o investiție minimă de câțiva zeci de lei per angajat, poți aduce o valoare imensă afacerii tale. Metoda pliată pe grupuri oferă posibilitatea de a lucra pe un curs mult mai valoros, care în mod individual ar fi greu de accesat.