Psiho Tour - Bine cu Mine

De cele mai multe ori oamenilor li se pare că sunt egoiști dacă au grija să fie întăi bine cu ei și apoi cu ceilalți , dar altfel aceasta este singura cale pentru ca noi și cei dragi să fim bine. Te poți îngriji de toți din preajma ta dar dacă uiți de tine sau te pui mereu ultimul la rând, nici efortul tău nu are cum să fie durabil și de încredere căci vei claca.

psiho tour

Bine cu Mine este începutul

Am creat un seminar scurt și concentrat: 3 ore în care am pus ceea ce este esențial , în care iți pot oferi câteva puncte de pornire că să știi în ce direcție să o iei. Am mai spus că majoritatea oamenilor nu trec prin viață măcinați de boli și depresii, ci într-o stare de resemnare și confuzie în care și-au pierdut bucuria și energia pentru a trăi.

Poate te-ai împovărat mereu cu greutățile celorlalți. Poate ai fost sprijinul și umărul lor de plâns la greu. Poate nici nu mai știi pe unde ești și care sunt limitele dincolo de care plătești cu sănătatea ta. Poate că tu chiar nu știi cât de scump te costă să procedezi mereu așa, chiar dacă nota de plată nu ajunge imediat la tine.

Psiho Tour

Există mereu un punct din care poți să începi și ideal ar fi să începi de la a afla ce nu este bine și cum poți fi bine cu tine. Pe aceste considerente am creat acest psiho tour.
Poate că ești pe pilot automat deja, poate că te-ai resemnat, poate că nu crezi că mai ai vreo putere asupra vieții. Eu iți spun că mai degrabă nu știi unde se află ea și cum s-o folosești.

"Uneori e suficient să aprinzi o scânteie în inima și în mintea unui om că el să fie apoi singur motivat să-și găsească calea."

Puterea este la tine,
iar eu te pot ajuta să ajungi la ea

- Vei afla despre ce te împovărează
- Vei învață să te observi
- Vei învață cum să opreșți gândurile care nu-ți fac bine
- Afli despre care iți sunt limitele
- Iți clarifici planurile
- Înveți despre cum să fii în armonie
- Iți recapeți curajul și entuzismul
- Înveți despre cum să te aduci în cea mai bună stare
- Înveți despre cum să nu te mai autosabotezi
- Te eliberezi de vină, rușine, teamă
- Iți restabileșți prioritățile

Psiho Tour

Deoarece în practica individuală cererea a crescut mai mult decât pot oferi, listele de așteptare depășind deja 6 luni, am creat cursuri de grup.
Astfel, începând cu anul 2024, eu și echipa mea vom organiza conferințe în mai multe orașe ale tării, unde voi susține teme de interes individual cât și de cuplu, familie. Psihoterapia 1 la 1 este personalizată ca intervenție , însă până acolo și aprofundarea unor tipare relaționale sau de comportament, cunoașterea unor dinamici care apar în interacțiunile umane sau pur și simplu autocunoașterea, ajută.

Temele și orașele în care vom susține vor fi anunțate la fiecare început de an. Locurile se rezervă cu pre-înscriere. Grupurile au reducere.
Dacă vă doriți să susținem într-un loc anume, ne puteți scrie și putem lua în considerare să adaugăm locații noi.