Sedinte psiholog

Sesiune individuală
online 1 la 1

Limbi disponibile: Română, Engleză, Italiană
Durata: 50 de minute

Sedinte psiholog - Una dintre cele mai dificile decizii pe care trebuie să le luăm în viață este aceea de a ne dedica timpul și eforturile propiei persoane. Mulți oameni amână acest proces pe tot parcursul vieții lor. De cele mai multe ori, există mereu alte priorități sau poate că nu conștientizăm încă că ar trebui să ne punem pe noi înșine pe primul loc. Ne lăsăm purtați mereu de altele și alții, iar apoi ne trezim că viața noastră nu se desfășoară așa cum ne-am dorit, că suntem neîmpliniți și lipsiți de motivație, sau că ne îndreptăm într-o direcție greșită.

psiholog

Cine stabilește ce ne dorim?

Este un „El” resemnat, speriat, copleșit, derutat, folosit sau trădat?
Sau este o „Ea” obosită, prinsă în automatisme, compromisuri, răni și furie?
Poate este un „El” conștient, asumat, prezent și plin de încredere?
Sau poate o „Ea” senină, puternică și împlinită?
Un „El” sigur, ferm, carismatic și luptător?
Sau o „Ea” feminină, energică și atrăgătoare?

Cine stabilește cum trebuie să arate viața noastră?
Cine și pe baza căror criterii face cele mai importante alegeri pentru noi?
Cum ajungem să luăm decizii înțelepte?

Este crucial să înțelegem în ce mâini punem aceste decizii.

Este atât de important ca în frâiele vieții tale să fii persoana potrivită. Și cea mai potrivită persoană pentru a-ți construi viața ești chiar tu însuți. Ești tu în cea mai bună versiune a ta. Nu ești perfect, dar cu siguranță poți fi varianta ta care se cunoaște și își îmbunătățește continuu abilitățile.

Viața devine mai frumoasă, relațiile se îmbunătățesc, munca devine mai eficientă, iar roadele se adună pe toate planurile.

"De fiecare dată când nu faci o alegere pentru că te temi, de fapt lași frica să aleagă în locul tău"

Poți ajunge atât de departe cât îți permite mintea ta să te ducă

Învăță să lucrezi cu resursele pe care le ai deja în mod nativ, învață să scoți la iveală tot ce e mai bun în tine, să te slefuieșți și să-ți pui în valoare unicitatea. Toate realizările și satisfacțiile au la bază autocunoașterea. A avea o perspectivă clară asupra convingerilor și limitărilor tale face diferența între a avea o mentalitate rigidă și fixă și una flexibilă, care poate să-și dezvolte potențialul.

Poate că se poate trăi fără autocunoaștere, dar consecința principală nu e că nu știi despre tine, ci faptul că lucrurile negative pe care le crezi despre tine, în urma unor experiențe nereușite, devin mai mari decât ar trebui. Poate că ai greșit uneori, poate că ai eșuat la ceva. Absența conștientizării și a echilibrului emoțional te poate face să nu realizezi că acestea sunt doar momente de eșec, transformându-le în convingeri și etichete definitive și extrem de dure despre tine.

Te recunoști în aceste gânduri?

„Of, sunt atât de prost!”
„Nu pot să fac nimic!”
„Nu voi reuși niciodată așa ceva!”
„Să fim serioși, nu pot face asta, celălalt a avut noroc!”
„Pur și simplu nu pot!”

Eu vreau și pot să-ți arăt că ești mult mai mult decât aceste gânduri negative. Dacă și tu vrei să descoperi cât de departe poți ajunge, putem lucra împreună. Cu peste 13 ani de experiență în ședinte psiholog individuale 1 la 1, pot oferi expertiza necesară pentru a îmbunătăți mindset-ul cu care navigăm prin viață.
Sigur, poți face acest lucru și singur. Va dura mai mult decat in sedinte psiholog, poate 10-15 ani. Va trebui să citești mult, să experimentezi, să eșuezi, să perseveri și să păstrezi speranța. Cu mine, însă, in sedinte psiholog, poți parcurge acest drum cu mai multă dragoste și mult mai rapid.