Termeni și condiții

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.irinabodnariu.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.irinabodnariu.ro este administrat de Cabinet Individual de Psihologie irina Anda Bodnariu cu sediul in jud. Suceava, mun. Suceava, Calea Unirii nr 80, bl. 59 A, , inregistrata la Agentia Nationala de Administrare Fiscala , avand Certificat de Inregistrare Fiscala Seria A, nr 1508020.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.irinabodnariu.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Prezentare și definiții
Site-ul www.irinabodnariu.ro este deținut de către PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie, denumită în cele ce urmează deținătorul site-ului.

PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie reprezentată de Irina Anda Bodnariu în calitate de persoana fizica autorizata, CIF: 27723069,

IBAN:

Contact: www.irinabodnariu.ro, e-mail irina.bodnariu@yahoo.com, tel. 0755291122.

Termenii “noi”, “ale noastre”, “al nostru”, “Irina Anda Bodnariu” se referă la PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie. Termenul “site” se referă la www.irinabodnariu.ro, precum și toate produsele, serviciile, cursurile, programele etc. conectate cu Irina Anda Bodnariu.

Termenii “utilizator”, “tu”, “tine”, “al tău”, “ale tale”, “voi”, “voștri”, “voastre”, “dumneavoastră” se referă la vizitatorii site-ului și clienți, precum și la oricare alți/toți utilizatorii site-ului (numiți “Utilizatori” individual și colectiv).

Site-ul www.irinabodnariu.ro prezintă serviciile oferite și activitatea derulată de către Irina Anda Bodnariu. Totodată, prin intermediul site-ului se asigură posibilitatea de abonare în vederea primirii de informări periodice (newsletter), precum și servicii de înscriere a participanților la diverse evenimente organizate, servicii supuse acestor termeni, în cazul în care nu vor fi stipulate condiții speciale pentru fiecare caz în parte. De asemenea, site-ul oferă Utilizatorilor produse de dezvoltare personala ce pot fi achiziționate online, în special cu privire la educatie, psihologie, psihoterapie si psihologie sportive, coaching, carieră, sanatate, vânzări și servicii.

Următorii termeni vor fi definiţi după cum urmează:

Utilizator– orice persoană care accesează site-ul sau care se va putea înregistra la un moment pe site, fiind interesată de serviciile deținătorului site-ului, se abonează în vederea primirii de informări periodice (newsletter) sau se înscrie ca participant la evenimente organizate și care se obligă implicit să respectate prezentul set de reguli, fiind raspunzator pentru acțiunile sale pe site sau achiziționează un produs online;
Serviciu – furnizarea către Utilizator a accesului la platforma prin intermediul careia se poate abona în vedere primirii de informări periodice (newsletter) sau se poate înscrie ca participant la evenimente organizate de Irina Anda Bodnariu sau poate achiziționa un produs online Irina Anda Bodnariu .
Înregistrarea utilizatorilor
Pentru accesarea site-ului, respectiv secțiunile de prezentare, nu este necesară înregistrarea Utilizatorilor.

Înregistrarea Utilizatorului este obligatorie numai în cazul în care acesta se înscrie pentru primirea periodică a unui newsletter sau pentru înscrierea în vederea participării la un eveniment sau pentru achiziția unui produs.

În cazul în care doriți să beneficiați de eventuale servicii oferite pe site-ul www.irinabodnariu.ro, vă obligaţi şi garantaţi următoarele:

1) furnizaţi date reale, exacte şi complete despre Utilizator, astfel cum se solicită prin formularul de înregistrare al site-ului;

2) menţineţi sau actualizaţi datele de înregistrare care au suferit modificări pentru ca acestea să fie conforme realităţii, exacte şi complete.

Deținătorul site-ului îşi rezervă dreptul (nu şi obligaţia) de a verifica corectitudinea datelor de înregistrare ale Utilizatorilor. În cazul în care se constată că informaţiile puse la dispoziţie de Utilizator sunt inexacte, deținătorul site-ului îşi rezervă dreptul de a refuza Utilizatorului accesarea serviciilor oferite pe site, precum și înscrierea și participarea la evenimentele organizate.

Prin accesarea site-ului şi a Serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garanteaza că oferă deținătorului site-ului date corecte, fiind unicul responsabil pentru informațiile furnizate.

Pentru a putea accesa anumite produse și programe, este nevoie să aveți cont pe site. Acest cont este creat automat în momentul în care finalizați cumpărarea produsului/programului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un Cont de Utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site. Site-ul nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a limita numărul de participanți și abonamente în funcție de capacitatea disponibilă.

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe sit sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Utilizatorul acceptă în mod expres că deținătorul site-ului nu este răspunzător pentru daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultând din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor www.irinabodnariu.ro ;

– acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

– declaraţii sau acţiuni ale unei terţe părţi asupra site-ului;

– orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Confirmarea comenzii, cursuri online
Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma plasarea comenzii dvs., care să conțină detaliile livrării produsului sau serviciului. În cazul în care există o eroare în procesul de confirmare prin e-mail, este responsabilitatea dvs. să ne informați cât mai curând posibil.

Dacă v-ați înscris pentru un curs online sau un workshop, vă vom trimite separat prin e-mail confirmarea de acceptare. Accesul la curs se va realiza, după procesarea cu succes a plății cu cardul online prin intermediul partenerilor noștri.

Tarifele Cursurilor sunt afișate în lei. Tarifele pot fi actualizate în orice moment, iar o astfel de actualizare va înlocui orice prețuri afișate anterior pentru respectivele cursuri.

Respectarea următoarelor reguli de către utilizator este esențială:

Folosirea acestui website se va realiza exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;
Utilizatorul se abține de la a formula vreo comandă falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda și informa autoritățile competente;
Informațiile furnizate vor fi reale, complete și actualizate;
Respectarea drepturilor de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest website;
Desfășurarea oricărei acțiuni care ar putea aduce orice fel de prejudiciu website-ului este interzisă
Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus și de a ne adresa autorităților competente pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.irinabodnariu.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA sunt stabilite integral de catre prestator, nu sunt negociabile si pot suferi modificari, acesta fiind dreptul rezervat exclusiv prestatorului. Preturile pot varia in functie de serviciul contractat, respective consultative individuala online, pachet de sedinte online, program de training online pentru personae fizice sau program de training pentru persone juridice.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare, acolo unde este cazul.

Plata produselor se efectueaza prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de 1-10 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea produselor in format electronic se face imediat dupa confirmarea platii, in mod automat, printr-o notificare trimisa pe adresa de e-mail folosita la comanda.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.irinabodnariu.com, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Cabinet Individual de Psihologie irina Anda Bodnariu sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site- ul www.irinabodnariu.com, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail irina.bodnariu@yahoo.com.com

Utilizări interzise
Pe lângă alte interdicții prevăzute în conținutul acestui document, este interzisă utilizarea site-ului sau a conținutului său: (a) pentru orice scop ilegal; (b) solicitarea altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) încălcarea oricăror reglementări, reguli, legi sau ordonanțe naționale și europene; (d) încălcarea drepturilor noastre de proprietate intelectuală sau a drepturilor de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) prezentarea de informații false sau înșelătoare; (g) încărcarea sau transmiterea de viruși sau orice alt tip de cod care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care să afecteze funcționalitatea sau funcționarea site-ului (h) colectarea sau urmărirea informațiilor personale ale altora; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a site-ului pentru apariția oricărui caz de utilizare interzisă.

Plăți, anulări, rambursări și retururi
Toate vânzările de produse digitale care se pot descărca la confirmarea achiziției sunt finale.

Pentru plata produselor sau serviciilor din site, plata se poate face prin următoarele modalități: online, cu cardul, prin sistemul MobilPay, urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie va emite Utilizatorului o factură fiscală pentru produsul/programul achiziționat de pe site, scop în care Utilizatorul va furniza societății toate informațiile necesare.

Factura fiscală pentru orice comandă (inclusiv pentru plățile recurente) va putea fi regăsită în contul Utilizatorulului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

Politica de returnare
Conform legislaţiei în vigoare puteți să returnați serviciul/serviciile achiziţionate de dvs. de pe site-ul www.irinabodnariu.ro în termen de 14 zile calendaristice de la data încheierii contractului, fără a fi nevoit să justificați decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri suplimentare.

În cazul în care intenţionaţi să returnaţi un serviciu/servicii e bine să ştii următoarele aspecte:

Intenţia de a returna serviciul/serviciile trebuie să fie anunţată în scris trimiţând un e-mail la adresa de contact: irina.bodnariu@yahoo.com. Vă solicităm să precizaţi numele pe care a fost plasată comanda, serviciul/serviciile pe care doriţi să îl/le returnaţi. Exercitarea dreptului la retragere încetează obligațiile părților contactuale.
Sunt prevăzute excepții de la retragere, în situația în care furnizorul a prestat serviciul/serviciile sau a furnizat conținutul suportului de curs sau conținutul digital, dacă livrarea acestuia a început cu acordul prealabil expres al clientului și după ce acesta a confirmat scris că a luat la cunoștință că-și va pierde dreptul de retragere.
Ca regulă generală, legea prevede o perioadă de retragere de 14 zile de la data încheierii contractului (data confirmării comenzii plasate de dvs.).

Cu toate acestea, dreptul de retragere nu este aplicabil în oricare dintre următoarele situații:

După prestarea integrală a Serviciilor;
Pentru furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material.
Prin urmare, te poți retrage din contract numai dacă furnizarea Serviciilor nu a început.

În cazul de față, de la data încheierii contractului (data la care a fost transmis e-mailul de confirmare a comenzii) și până la data transmiterii codului de acces și activării contului de client, Clientul se poate retrage din contract în orice moment, din orice motiv.

Retragerea din contract nu se poate realiza după efectuarea plății și primirea materialului, conform Termenilor și condițiilor.

Furnizarea completă a Serviciilor, respectiv executarea integrală a Contractului de către Furnizor atrage pierderea dreptului de retragere, respectiv a dreptului de a obține restituirea sumelor achitate conform prezentului contract.

Potrivit lit. a) a art. 16 din OUG 34/2014 unde sunt prevăzute excepțiile de la dreptul de retragere: „a) contractele de servicii, după prestarea integrală a serviciilor şi, în cazul în care contractul dă naştere unei obligaţii de plată pentru consumator, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul de retragere după executarea integrală a contractului de către profesionist.”

Pentru exercitarea dreptului de retragere, te poți adresa Furnizorului prin e-mail, la adresa irina.bodnariu@yahoo.com. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligațiilor părților de a executa contractul.

Marketing afiliat
Acest site foloseste link-uri de marketing afiliat.

Ce este marketingul afiliat? Marketing afiliat este o formă de marketing online care se bazează pe modele de plată pe performanță și Cost Per Acțiune (CPA). În marketingul afiliat, un comerciant denumit și advertiser răsplătește unul sau mai mulți afiliați (publisher) pentru fiecare acțiune efectuată pe site-ul său.

Forța majoră și cazul fortuit
Nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereușite în îndeplinirea serviciilor noastre, dacă intervine un caz de forță majoră sau un caz fortuit. Forța majoră și cazul fortuit includ, dar nu se limitează la, schimbări în legi sau reglementări, accidente, boli, embargouri, războaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundații, greve, condiții meteorologice, acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet. Forța majoră sau cazul fortuit vor fi comunicate în cel mai scurt moment Clientului.

Proprietate intelectuală
Site-ul și conținutul cursurilor sunt proprietatea intelectuală a și, după caz, a autorilor PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie. Site-ul va fi folosit de către utilizatori doar pentru informare, înregistrare, plasare de comenzi și vizitare. Utilizarea site-ului www.irinabodnariu.ro implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie , de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor. Vizitarea sau comandarea serviciilor noastre implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de catre PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie , implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Întregul conținut al site-ului www.irinabodnariu.ro este protejat confo PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea, fără acordul scris al , a oricăror elemente aparținând site-ulu www.irinabodnariu.ro se sancționează conform legilor în vigoare.

În calitate de utilizator, nu aveți dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul/Clientul/Utilizatorul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie. Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau în cuprinsul cursului, fără permisiunea prealabilă, expresă, acordată în scris de către PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Utilizatorul site-ului nu are dreptul de a descărca, modifica parțial sau integral site-ul, reproduce parțial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră contrară intereselor PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie , indiferent dacă există sau nu un scop comercial, cu excepția permisiunilor de descărcare generate la anumite documente incluse în cursurile online.

Toate drepturile de autor asupra materialelor/workshop-urilor aparțin PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie și, după caz, autorilor. Sub rezerva achitării integrale a prețului contractului, PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie oferă Clientului/Utilizatorului o singură licență perpetuă, irevocabilă și neexclusivă de a utiliza cursurile. În toate cazurile, această utilizare este permisă doar pentru entitatea sau persoana fizică care a achiziționat cursul. Orice altă utilizare a cursurilor este interzisă, iar PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie își rezervă dreptul de a solicita despăgubiri pentru prejudiciul adus ca urmare a oricărei utilizări neautorizate a cursurilor incluzând, dar fără a se limita la reproducere, vânzare, export, împrumut precum și orice altă transmitere către un terț.

Reprezentările stilizate, creația grafică, logo-urile și simbolurile asociate și combinații ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, fotografiile, materialele audio – video, conținutul folosite pe acest site, sunt proprietatea exclusivă a deținătorului site-ului sau acesta a dobândit dreptul de a le utiliza. Fac excepție informațiile şi elementele grafice înregistrate de utilizatori, precum și semnele grafice aparținând altor entități.

Utilizatorii nu pot prelua conținutul site-ului, nu pot interveni, modifica sau șterge conținutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice încălcare a acestei reguli reprezintă o încălcare a drepturilor de autor, de marcă sau orice alt drept de proprietate intelectuală.

Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, efectuate în scopuri comerciale a materialelor existente pe site.

În cazul în care în cadrul site-ului exista secțiuni in care utilizatorii pot insera comentarii și pot exprima opinii personale, imagini sau alte elemente susceptibile a fi protejate de drepturi de proprietate intelectuală, răspunderea privind conținutul acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor în cauză.

Niciun Utilizator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun Utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Limitarea răspunderii
PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie, reprezentații, avocații și consultanții lor, precum și autorul sau autorii de pe platformă nu fac nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al cursurilor sau materialelor, al șabloanelor sau ghidurilor conținute de acesta, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană cu privire la materiale, cursuri și/sau conținutul acestora, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării template-urilor sau ca așteptare ca aceste documente să satisfacă nevoile personale sau ale organizației dvs., incluzând, dar fără a se limita la erori, denaturări sau omisiuni din conținutul lor.

Atunci când abordează probleme de educatie si sanitate, cat si cele financiare pe site, în videoclipuri, newslettere, programe sau alt conținut, Irina Anda Bodnariu depune toate eforturile pentru a se asigura că prezintă cu exactitate programele/produsele și capacitatea lor de a vă Imbunatati viata și de a vă dezvolta relatiile, afacerile. . Cu toate acestea, PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie nu garantează că veți obține niciun rezultat sau nu veți câștiga bani folosind oricare dintre ideile, instrumentele, strategiile sau recomandări și nimic din Site și / sau Serviciu nu reprezintă o promisiune sau o garanție pentru realizari sau câștigurile viitoare.

SUNTEȚI EXPRES DE ACORD CĂ A UTILIZA SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA ORICARE DINTRE PRODUSELE SAU SERVICIILE OFERITE DE IRINA ANDA BODNARIU REPREZINTĂ RISCUL DVS. ȘI DOAR AL DVS.

Achiziționând orice produs sau serviciu realizat de PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie acceptați, sunteți de acord și înțelegeți că sunteți pe deplin responsabil pentru progresul și rezultatele dvs. din participare și că nu oferim nicio reprezentare, garanții verbale sau scrise cu privire la sanatatea dvs, câștigurile dvs., profitul afacerii, performanță la locul de munca sau rezultate de orice fel. Sunteți singur responsabil pentru acțiunile și rezultatele dvs. în viață și afaceri care depind de factori personali, incluzând, dar fără a se limita la competențe, cunoștințele, abilitate, dăruire, experiență în afaceri, rețea și situația financiară. De asemenea, înțelegeți că orice testimoniale sau recomandări ale clienților sau publicului nostru prezentate inclusiv, dar fără a se limita pe, Site-ul nostru, Serviciile, programele, conținutul, landing pages, paginile de vânzare sau oferte nu au fost evaluate științific de către noi și / sau de orice terți părțile și rezultatele experimentate de persoane pot varia semnificativ. S-au depus toate eforturile pentru a reprezenta cu exactitate produsul și potențialul său.

Acest site și produsele oferite pe acest site nu sunt asociate, afiliate, avizate sau sponsorizate de alte companii, inclusiv Facebook, Instagram sau LinkedIn și nici nu au fost testate sau certificate de alte companii, inclusiv Facebook. Nu există nicio garanție că veți obtine beneficii directe asupra sanatatii si educatiei dvs, doar prin simpla lectura sau achizionare a programelor noastre, acestea variind in functie de capacitatea fiecaruia de a procesa si aplica informatiile si strategiile prezentate pe acest site. Nivelul dvs. de succes în obținerea rezultatelor revendicate în materialele noastre depinde de timpul pe care îl dedicați programului, ideilor și tehnicilor menționate, precum și de finanțele, cunoștințele și abilitățile dvs. Deoarece acești factori diferă în funcție de indivizi, nu vă putem garanta succesul sau nivelul de venit. Nici nu suntem responsabili pentru niciuna dintre acțiunile dvs.

Materialele din produsele / serviciile noastre și site-ul nostru pot conține informații care includ sau se bazează pe declarații prospective. Declarațiile prospective conțin așteptările noastre cu privire la evenimente viitoare. Puteți identifica aceste afirmații prin faptul că nu se referă strict la fapte istorice sau actuale. Ei folosesc cuvinte precum „anticipare”, „potential”, „puteți aștepta să”, „schimbare”, „intenție”, „planificare”, „cred”, “randament” și alte cuvinte și termeni de sens similar în legătură cu descrierea rezultatelor potențiale sau efecte asupra vietii immediate sau viitoare.

Orice declarații prospective aici sau pe oricare dintre materialele noastre de vânzare sunt destinate să ne exprime opinia despre potențialul de sanatate si echilibru. Mulți factori vor fi importanți în obținerea rezultatelor dvs. reale și nu garantăm în vreun fel că veți obține rezultate similare cu ale noastre sau ale nimănui. De fapt nu oferim garanții că veți obține rezultate din ideile și tehnicile din materialele noastre.

Link-urile terților de pe acest site vă pot îndruma către site-uri terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți. Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de daune sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau a oricăror alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web ale unor terțe părți.

Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți. De asemenea, dacă în viitor vor exista servicii și/sau funcții noi pe site (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse), acestea vor fi, la rândul lor, supuse acestor Termeni și condiții.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm, la discreția noastră, ca fiind ilegal, ofensator, amenințător, calomniator, defăimător, pornografic, obscen sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții.

Nu este permis să utilizați o adresă de e-mail falsă sau să ne înșelați pe noi sau pe terți în legătură cu originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și pentru acuratețea acestora. Nu ne asumăm responsabilitatea și răspunderea pentru eventualele comentarii postate de dumneavoastră sau de orice terță parte.

Nu putem garanta, nu reprezentăm sau garantăm că folosirea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori. Compania care deține website-ul www.irinabodnariu.ro, administratorii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, furnizorii, prestatorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare directă sau indirectă de orice fel, incluzând, fără a se limita, la: profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice alte prejudicii similare, indiferent dacă se bazează pe răspunderea contractuală sau delictuală.

Notificări
Utilizatorul este de acord că toate comunicările efectuate în baza prezentului contract să aibă loc prin intermediul poștei electronice la adresa comunicată irina.bodnariu@yahoo.com, consimțind că o astfel de comunicare este validă prin simpla dovadă din partea Prestatorului privind trimiterea comunicării. Prestatorul are dreptul să folosească și alte metode de transmitere (prin poștă, curier sau prin intermediul executorilor judecătorești) a comunicărilor sale către Utilizator.

Aceşti Termeni constituie acordul integral dintre dumneavoastră şi noi în ceea ce priveşte orice raporturi determinate de ultilizarea site-ului sau a cursurilor/materialelor pe care le accesați prin intermediul pezentului website.

Procedura de soluționare a reclamațiilor
Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie prin email la adresa de e-mail: irina.bodnariu@yahoo.com

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 10 zile lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus societății sau autorilor prin aceste acțiuni.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Ne rezervăm dreptul de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.irinabodnariu.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări. În cazul în care clientul/utilizatorul/vizitatorul nu este de acord cu modificările aduse de către PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie , acesta va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră ca este de acord cu modificările efectuate.

Legislația aplicabilă. Litigii
Prezentului acord, precum și oricărei utilizări a site-ului i se va aplica legea română. Părțile vor încerca soluționarea oricărei neînțelegeri pe cale amiabilă, în caz contrar litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din Suceava.

Clauze finale
Termenii de față reglementează accesul Utilizatorilor pe site-ul www.irinabodnariu.ro. În cazul în care, ulterior lansării site-ului și publicării acestor termeni, vor fi implementate funcții sau servicii suplimentare puse la dispoziţie pe site, acestea vor fi supuse aceloraşi reguli şi condiţii cuprinse în prezentele clauze, în cazul în care acestea nu vor beneficia de condiţii distincte de prezentele.

Prin accesarea acestui site acceptați condițiile de mai sus şi sunteţi de acord că acesta are valoare unui contract, acceptat în mod tacit, între Utilizator și deținătorul site-ului. În cazul în care nu doriţi să respectaţi regulile descrise mai sus, vă rugăm să nu folosiţi informațiile sau serviciile puse la dispoziție pe acest site.

PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie are dreptul de a modifica Termenii și Condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și Condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și Condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și Condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Promoțiile oferite de către PFA Irina Anda Bodnariu – Cabinet Individual de Psihologie sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.

Prezenții Termeni și Condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și Condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Ultima actualizare: 10 noiembrie 2022

© 2022 Irina Anda Bodnariu | Toate drepturile rezervate.